• Slide background

  AKTÍV ÉLETMÓD KÖZPONT

  NÁLUNK AZ EGÉSZSÉGE JÓ KEZEKBEN

  Sportlehetőségek, gyógy-, és frissítő masszázs
  szauna, szolárium, jóga, TRX

  Slide background

  VÁRJUK ÖNT A BOHÉMTANYÁN!

  PROFI LOVASOKTATÁS

  GYERMEKEKNEK PÓNI
  Slide background

  VITAL LIGET

  csoportos lehetöségek táborok Csapatépítés Rendezvényszervezés
  Slide background

  HEGYIKRISTÁLY ÖKO-PARK

  Nálunk mindenki jól érezheti magát!

  LEGÉNYBÚCSÚ, LEÁNYBÚCSÚ, RENDEZVÉNYEK LEBONYOLÍTÁSA

  -

  Küldjön üzenetet!

  Írjon kollégánknak, aki hamarosan válaszol kérdésére, vagy felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Hegyikristály Öko-park Kft. beruházása

  Komplex szolgáltatásokkal rendelkező Aktív Életmód Központ létrehozását tervezi a Hegyikristály Öko-Park Kft. a különleges turisztikai területen besorolású, a Bükk kapujának nevezett Felsőtárkányban. A település környezetében található környezeti értékek és látványosságok kitűnő célpontjai a lovas és kerékpáros turizmus számára.A Kft, egy olyan épületegyüttest épített, amely helyet ad az aktív, egészséges életmódot folytató zöld turizmust kedvelő emberek számára a gasztronómia, a mozgáskultúra és lovaglás egybekötésével. A kialakított épületek egész évben igénybe vehető szolgáltatás nyújtást tesznek lehetővé több napos turisztikai programokkal. A központ egy főépülettel, egy istállóval és 800 négyzetméteres fémvázas ponyvával fedett lovardával bővült, így az időjárástól függetlenül is lehetőséget biztosítanak az idelátogató vendégek és csoportok számára.
  A tó közeléből indul a Felsőtárkányi erdei kisvasút. A Felsőtárkányi Erdei Vasút a Bükk-hegységben található, nem messze Egertől északra. A vonatok hétvégén és munkaszüneti napokon szállítják a kirándulni és pihenni vágyókat, de természetesen különvonat más napokra is rendelhető.
  Az Aktív Életmód Központ teret ad kiscsoportos meetingek, tréningek megszervezésére is, míg a wellness-részleg a fogyasztó stúdió,szépségápolás, masszázs, gőzkabin, só-kamra,finn- és infra szauna használatát teszi lehetővé. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Finanszírozási Alap társfinanszírozásával valósul meg az ÉMOP-2.1.1./C-11-2012-0015 pályázat keretében.
  A kedvezményezett Hegyikristály Öko-Park Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 49.847.503 Ft. A beruházással 4 új munkahelyet létesít a Kft. Az Aktív Életmód Központ beruházás I. üteme 2013. 09. 30.-án zárult le.   thumb1 Felsőtárkány, a "Bükk kapuja"

   A HEGYIKRISTÁLY ÖKO–PARK, a festői szépségű Bükk-hegység kapujában, egy idillien szép, erdők és hegyek övezte településen, Egertől 6 km-re, Felsőtárkányban található.
   325 m tengerszint feletti magassága és szubalpin jellegű kristálytiszta levegője, természeti kincsei, változatos élővilága, védett- és gyógynövényei, különleges ásványai felejthetetlen élményt nyújtanak az aktív pihenésre vágyóknak és a természet szerelmeseinek egyaránt.